Sieun Mulang


Sagara kahuripan geus lila dikojayan
Bari neuleuman kadorakaan
Poho yen kuring kungsi jangji
Ka Gusti

Jangji moal hilap ka Anjeunna
Jangji bakal asih ka sasama

Tapi duh Gusti
Kuring teu wasa nyinglar gogoda
Hirup bolokot ku dosa

Gusti, ulah baeud
Wanci kuring mulang ka Anjeun

Billy Soemawisastra
Jakarta, 13 Juni 2007

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s